Obiteljska stomatologija

Obiteljska stomatologija

Ordinacija dentalne medicine mr.sc. Alka Petreković, dr.med.dent. ima ugovor sa HZZO-om te joj je obiteljska stomatologija jedna od primarnih grana.

 
Obiteljska stomatologija pruža usluge održavanja oralne higijene, zdravlja usne šupljine i zdravlja zubi. Oralno zdravlje je izuzetno važno za zdravlje cijelog organizma. Potražite svog obiteljskog stomatologa koji će Vašoj cijeloj obitelji osigurati lijep i zdrav osmijeh.
   Američka stomatološka udruga (ADA – American Dental Association) preporuča posjet obiteljskom stomatologu najmanje dva puta godišnje u svrhu kontrole stanja i zdravlja zubi i usne šupljine, čišćenja zubnih naslaga i sprječavanja nastanka karijesa.
   Ovakav pristup osigurava pravovremenu reakciju u slučaju nastanka karijesa ili bolesti okolnih mekih tkiva. Time ova usluga dobiva posebnu dimenziju osobnog pristupa i individualizirane usluge „po mjeri“ Vaše obitelji.
   Posjetom obiteljskom stomatologu i Vaši najmlađi će imati bliski primjer što znaći redovito održavati oralno zdravlje i brinuti za svoje zube. Tako će djeca lakše prevladati eventualni strah od stomatologa kao i nedoumice o cijelom pojmu „zubara“ i njegove ordinacije, te će se naviknuti na redoviti posjet stomatologu. Za naše najmlađe pacijente, uz redovitu kontrolu, provodimo i topikalnu fluoridaciju (Touth Mousse - GC), punjenje fisura na trajnim kutnjacima (tzv. pečaćenje) te sanaciju karijesa na mliječnim zubima.


Podijelite s prijateljima: