Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je primarna djelatnost našeg dentalnog laboratorija specijaliziranog za opremanje pacijenata sretnim osmjesima i samopouzdanjem.

 Estetski zahvati u stomatologiji podrazumijevaju, uz izbjeljivanje zuba ili ispravljanje njihovog nepravilnog položaja ortodontskim pomagalima i izradu protetskih nadomjestaka.
   SP DentalLab stalno širi svoju ponudu i neprekidno se educira prateći svjetske trendove ne bi li svojim pacijentima mogao ponuditi najkvalitetniju uslugu i besprijekornu estetiku koja je danas postala imperativ u modernom svijetu.  

Bezmetalni protetski nadomjestci više nisu budućnost, danas oni postaju standard.  Moderni pacijent je danas izuzetno dobro informiran i često dolazi u naš laboratorij znajući što želi i koji su trendovi u estetskoj stomatologiji, nije spreman na kompromise, želi vrhunsku uslugu i besprijekoran rad. Takvi zahvati su izvedivi jedino kroz individualni pristup svakom pacijentu.
Keramičkim ljuskicama ispravljamo manje anomalije, poput neželjenih dijastema (razmaci među zubima) i promjena na prirodnim zubima nastalim kao poslijedica lošeg liječenja ili kao poslijedica loših ispuna.
   Kod zahtjevnijih rekonstrukcija protetske nadomjestke izarađujemo potpunom keramikom ili cirkon keramikom, odnosno keramikom na cirkonskoj osnovi.
   U nastavku smo detaljnije opisali neke sisteme i materijale kojima se služimo u protetskim rekonstrukcijama. 
Kombinirani radovi
Kombinirani radovi Specifičnosti situacija kod pacijenata zahtjevaju i specifična rješenja. Kombinacijom fiksnog i mobilnog rada pružamo kvalitetnu opciju za svakog. Razne kombinacije retencijskih veza i frezanih krunica garantiraju pouzdan i estetski besprijekoran rad.
Privremene krunice
Privremene krunice Prema našim pacijentima uvijek se odnosimo sa maksimalnom pažnjom, stoga u najkraćem mogućem roku izrađujemo provizorije koji će olakšati vrijeme provedeno u očekivanju trajnog rada.
Podijelite s prijateljima: