Kutak za pacijente

Kutak za pacijente

Važno je pronaći dobar dentalni laboratorij. Za Vas je posebno važno pronaći i dobrog stomatologa. Ali pun pogodak je kad pronađete dobrog stomatologa koji surađuje sa dobrim dentalnim laboratorijem.

Dentalni laboratorij izrađuje sve Vaše krunice i mostove. Postoje laboratoriji koji uvijek pružaju najvišu kvalitetu. Provjerite kod Vašeg stomatologa da li će Vaša krunica ili most biti izrađeni prema najvišim standardima kvalitete te uz pomoć najnovijih tehnika i materijala koji danas postoje. Educirajte se prije nego posjetite svog stomatologa i potrošite velike svote novaca.

SP Dental Lab koristi samo provjerene i  najbolje postojeće materijale, kao i najnovije tehnike za izradu krunica, mostova i ostalih protetskih nadomjestaka.

U našem laboratoriju se ponosimo principom rada koji se bazira na individualnom pristupu svakom pacijentu. Uvijek i  u svakom trenutku pacijent je dobrodošao u naš laboratorij i može prisustvovati različitim fazama izrade  krunice ili mosta te se na taj način uvjeriti u kvalitetu izrade. Također u zadnjoj fazi izrade može dati svoje sugestije ili provjeriti estetiku samog rada, odnosno ako je to potrebno, zatražiti korekciju koja bi bolje naglasila njegovu osobnost.
 
Nadamo se da Vaš stomatolog surađuje sa SP Dental Labom jer mi imamo samo jednu misiju – pružanje najkvalitetnije usluge stomatologu i pacijentu.
Ordinacije s kojima mi surađujemo ne pristaju na kompromise i uvijek žele da je rad od prve napravljen kako treba te da pacijent nasmiješen izlazi iz njihove ordinacije.
 
Ako nam se javite vrlo rado ćemo Vas uputiti na kvalitetnu ordinaciju koja se nalazi u blizini Vašeg stanovanja. Ako ste zadovoljni svojim stomatologom, a željeli biste da naš laboratorij izrađuje Vaše krunice dovoljno je da isprintate naš radni nalog (pdf download link) te ga date svom stomatologu. Izrazite želju da pošalje rad u naš laboratorij i sigurni  smo da nećemo iznevjeriti Vaše povjerenje. Na taj ćete način izbjeći mogućnost da dobijete jeftine krunice loše kvalitete.
 
Vi ipak zaslužujete najbolje.

 

Podijelite s prijateljima: