Korištenje

Korištenje Dermavisc® proizvoda jednostavan je i prirodan način da se nastavite osjećati mladi.

Proizvodni asortiman Dermavisc® proizveden je u Švedskoj te je baziran je na vrhunskoj hijaluronskoj kiselini iz biološkog izvora, dok se većina ostali proizvoda bazira na bakterijskoj fermentiranoj hijaluronskoj kiselini.

Biološka hijaluronska kiselina proizvodi se pod strogim nadzorom nadležnih tijela, dok se postupak izdvajanja hijaluronske kiseline unaprijeđivao i detaljno prilagođavao kroz razdoblje od 30 godina, time osiguravajući siguran, čist i visoko kvalitetan proizvod.

Proizvodni asortiman Dermavisc® uključuje materijal za punjenje kože (filer), koji se koristi za kozmetičku korekciju bora. Proizvodi se koriste za trenutno uklanjanje površinskih bora, sve do dubokih bora, te da bi se povećala punoća usana. Tretman proizvodom Dermavisc®, vezano za konture lica, pridonosi smanjenju vizualnih znakova starenja, te omogućuje trenutne rezultate, koji traju mjesecima.

Dermavisc® se sastoji od umrežene i visoko pročišćene prirodne hijaluronske kiseline. To znači da hijaluronska kiselina u proizvodu Dermavisc® ima molekularnu težinu koja je 2 do 5 puta veća od težine ostalih filera na tržištu. Veća molekularna težina osigurava jednostavnu primjenu, savršenu prilagodbu ciljanim područjima te proizvod koji će izdržati test vremena.

Dermavisc fileri se u obliku kristalno čistog prirodnog gela ubrizgavaju kroz vrlo tanku iglu, nakon čega slijedi blaga masaža kako bi se osigurala glatka površina. Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah. Hijaluronska kiselina veže za sebe molekule vode i integrira s okolnim kolagenom vračujući licu mladolik i svjež izgled.

Samo jedna injekcija proizvoda Dermavisc® stvara trenutni rezultat i dugotrajni učinak.

Dermavisc® asortiman sastoji se od dva proizvoda za kozmetički ispun bora: Dermavisc® smooth i Dermavisc® ease. Proizvodi su prirodni injekcijski implatati u obliku kristalno čistog prirodnog gela.

Podijelite s prijateljima: